Lirene – Solbeskyttelse fugtgivende ansigtscreme SPF 50, 40 ml

75,00 kr.

Cremen indeholder foryngende vitamin E og guldalgeekstrakt, som aktiverer processen med intensiv fornyelse og regenerering af hudceller, der er beskadiget af stråling. Allantoin regenererer epidermis og lindrer irritationer forårsaget af hudens eksponering for solen, hvilket giver solbrun hud et sundt udseende.

For at opnå det ønskede beskyttelsesniveau, der er angivet på solcremen, bør solcremeprodukter påføres i en mængde på 2 mg/cm2.  Hhvilket svarer til 6 teskefulde emulsion (ca. 36 gram) på kroppen af ​​en gennemsnitlig voksen. Påføring af mindre solcreme fører til mindre beskyttelse. For at bevare beskyttelsen skal du påføre igen hver 2. time, efter du har tørret din krop med et håndklæde, svømmet eller svedt.

Lirene certifikater

Beskrivelse

1. BESKYTTELSE MOD UVA+ UVB-STRÅLINGSystemet af fotostabile organiske filtre indeholdt i cremen sikrer effektivitet på flere niveauer og beskyttelse mod de skadelige virkninger af UVA- og UVB-stråling.

2. REDUCERING AF EFFEKTERNE AF INFRARØD STRÅLING (IR)

Den unikke ingrediens IR Complex styrker hydrolipidbarrieren, har en beroligende og beskyttende effekt på celle-DNA og hjælper med at eliminere de negative virkninger af IR-stråling.

3. HYDRATION + BESKYTTELSE MOD TØRRING

Cremen indeholder foryngende vitamin E og guldalgeekstrakt, som aktiverer processen med intensiv fornyelse og regenerering af hudceller, der er beskadiget af stråling. Allantoin regenererer epidermis og lindrer irritationer forårsaget af hudens eksponering for solen, hvilket giver solbrun hud et sundt udseende.

BEMÆRK: Overdreven udsættelse for solen kan udgøre en alvorlig sundhedsrisiko. Undgå overdreven eksponering eller beskyt din hud med høje filtre, når solen er stærkest. Solcremeprodukter giver ikke 100 % beskyttelse.

Ingredienser

IR KOMPLEKS Styrker hydrolipidbarrieren, har en beroligende og beskyttende effekt på celle-DNA og hjælper med at eliminere de negative virkninger af IR-stråling.

E-VITAMIN OG GULDALGEEKSTRAKT De aktiverer processen med intensiv fornyelse og regenerering af hudceller, der er beskadiget af stråling

ALLANTOIN Regenererer epidermis og lindrer irritationer forårsaget af hudens eksponering for solen, hvilket giver solbrun hud et sundt udseende.

Anvendelse:

  • Påfør en passende mængde emulsion på renset og tør ansigtshud, og fordel jævnt.
  • Påfør helst 15 minutter før soleksponering for at opretholde maksimal beskyttelse, genpåfør hver 2. time.
  • Undgå overdreven eksponering, når solen er stærkest – solcremeprodukter yder ikke 100 % beskyttelse.

Inci:

220614 Ingredients: Aqua (Water), Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Coco-Caprylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Glyceryl Stearate, 1,2-Hexanediol, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Butyloctyl Salicylate, Dimethicone, Glyceryl Stearate SE, Allantoin, Laminaria Ochroleuca Extract, Hydroxyacetophenone, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Undecane, Tridecane, Caprylic/Capric Triglyceride, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Hectorite, Hydroxyethylcellulose, Arginine, Coco-Glucoside, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Citric Acid

Yderligere information

Vægt 40 g
solbeskyttelse

ansigtscreme, spf 50

Du kunne også være interesseret i...