Køb 2 betal for 1-Pharmaceris A Lipo Sensilium 50ml + Micellær Prebio Sensiliq 100ml

175,00 kr.

Sættet indeholder:
– Dybdenærende ansigtscreme, Lipo-sensilium 50 ml
– 50 ml micelære water, Prebio Sensiliq.

Betal for 1 og få 2 produkter.

Kan bruges til rensning og ernæring af allergisk og følsom hud.

Beskrivelse

Pharmaceris A følsom og allergisk hud- køb 2 betal for 1

Lipo sensilium: Denne milde creme med en høj koncentration af dermo lipider (8,5 %) nærer huden og styrker hudens beskyttende naturlige fedtlag og beskytter dermed huden mod fugttab og udtørring. Hyaluronsyre og vegetabilsk voks hjælper med at eliminere følelsen af tør og ru hud. Den videnskabeligt avancerede immuno-prebiotic formel regulerer hudens immunforsvar og lindrer irritationer samt mindsker hudens overfølsomhed.

Prebio sensiliq: Den innovative immun prebiotiske formel understøtter udviklingen af den naturlige mikrobiologiske barriere i huden, der er ansvarlig for dens immunitet. Micellæren lindrer irritationer og gendanner hudens balance. Hyaluronsyre fugter huden dybt og giver en følelse af langvarig komfort. Formlen er biokompatibel med hudens naturlige pH-værdi og giver huden op til 20% fugt efter første rens.

Prebio sensiliq: Renser og fjerner makeup fra følsomme øjne og overfølsom hud med tendens til allergi. Produktet er velegnet til brugere i alle aldre og kontaktlinsebrugere.
Vita- Sensilium: forhindrer irritationer, rødme og kløe samtidig fremmer et sundere og friskere udseende. Cremen absorberes hurtigt, tilstopper ikke hudens porer og skaber en fremragende base for makeup.

  • HØJ TOLERANCE OG EFFEKTIVITET
  • KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...