Pharmaceris R- ULTRA ACTIVE GEL Til erytem og papulopustulære læsioner til ansigtet

199,00 kr.

Pharmaceris R- ULTRA ACTIVE GEL – Din løsning til rosacea

Hvad gør det unikt?

Pharmaceris R- ULTRA ACTIVE GEL er en letvægts gel, der er designet til at pleje hud med symptomer på rosacea, der er tilbøjelig til rødme, vedvarende og episodisk erytem og papulo-pustulære forandringer.

 

Beskrivelse

Rosalgin- active ultra let gel til ansigt

Til pleje af hud med symptomer på rosacea, tilbøjelig til rødme, vedvarende og episodisk erytem og papulo-pustulære forandringer.

Denne gel er baseret på en unik blanding af azeloglycin, Agascalm TM , troldnødvand og Centella asiatica-ekstrakt.

Centella asiatica-ekstrakt hjælper med at reducere papulo-pustulær læsioner, forhindrer vedvarende erytem og har en lindrende og beroligende effekt.

Azeloglycinet i formlen – en kombination af fugtgivende glycin og seboregulerende azelainsyre – fugter, beroliger, reducerer papler og pustler, samtidig med at risikoen for at forværre acnesymptomer minimeres.

Agascalm TM reducerer langvarig vasodilatation, neutraliserer de negative virkninger af psykologisk stress på huden, såsom betændelse og rødme. Den understøtter løsningen af ​​eksisterende symptomer og genopretter ordentlig hydrering og komfort til huden.

Sådan bruger du det:

Forbered huden ved at rense den med præparatet fra R-serien, og fordel derefter gelen. Påføres morgen og aften under den påførte plejecreme. Det er en fremragende base til make-up.

Sikkerhed og effektivitet:

Sikkerhed og høj tolerance niveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests. Effektiviteten af Rosalgin- active ultra let gel til ansigt er bekræftet ved dermatologiske tests på hud med rosacea efter 4 ugers anvendelse.

  • 63% oplevede en reduktion i synligheden af ​​papulopustulære læsioner
  • 76% oplevede en reduktion i synligheden af ​​erytem
  • 86% oplevede en beroligende og beroligende effekt

Yderligere information

Vægt 100 g

Du kunne også være interesseret i...