Pharmaceris E – Emotopic Hverdags bads emulsion, styrker den naturlige hydrolipid barriere

199,00 kr.299,00 kr.

Anbefales til følsom, tør og ru hud med tendens til kløe, irritation og allergi. Anvendes også forebyggende til sund hud for at forhindre udtørring og for at minimere risikoen for tilbagefald af atopisk eksem (atopisk dermatitis). Produktet er specielt udformet til atopisk eksem for børn fra første levedag og til voksne. Kræver ikke ekstra sæbe.

  • HØJT TOLERANCENIVEAU OG HØJ EFFEKTIVITET
  • KLINISK OG DERMATOLOGISK TESTET
  • Anbefalet af Polsk Børnelæge Forening til brug fra 1. dag i livet.

Beskrivelse

Hvordan virker det?

Anbefales til det daglige bad/vask. Når produktet kombineres med vand, dannes en fin, mælkeagtig og fugtgivende vaskeemulsion. Emulsionen renser effektivt kroppen for urenheder, uden at det påvirker den hydrolipide hudbarriere. En rig formel, baseret på en unik kombination af hamp-olie og canola-olie, som er yderst effektive i tilfælde af en tør hud samt til allergiske reaktioner.
Naturlige olier forebygger lipid-mangel og genopretter sammenhængskraften af det synlige hudlag. Produktet modvirker transepidermalt vandtab, og giver langvarig hydrering og næring af huden. Emulsionen lindrer irritationer, hvilket eliminerer ubehag samt stram, tør og kløende hud. Det styrker lipidniveauet, reducerer modtageligheden for skadelige påvirkninger af eksterne faktorer og minimerer risikoen for irritation og symptomer på atopisk eksem (atopisk dermatitis).

Anvendelse:

Nyfødte og spædbørn op til 6 måneder:
Karret fyldes med vand, hæld 1-2 hættefulde emulsion i. Vandtemperaturen bør være omkring 37°C. Vask forsigtigt kroppen og barnets hoved. Tør huden med et håndklæde, undgå gnidning. Vær forsigtig, da produktet efterlader en glat belægning i karret.

Børn og voksne:

Et almindelig badekar fyldes med vand og der hældes 4 hættefuld emulsion i. I øvrigt instruktioner som ovenfor.

Sikkerhed:

Sikkerhed og højt toleranceniveau bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests.

Effektivitet:

Effektiviteten er bekræftet i kliniske og dermatologiske tests.

  • 100 % renser uden at udtørre huden
  • 93 % blødgør og udglatter huden
  • 93 % reduceret symptomer på hudens ruhed
  • 93 % fugter huden

Yderligere information

Vægt 100 g
Indhold

200ml, 400ml

Du kunne også være interesseret i...